Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyTip na pařbu: Smash Bandits Racing je netradiční závodní hra pro Android...

Tip na pařbu: Smash Bandits Racing je netradiční závodní hra pro Android a iOS zdarma

Patříte mezi fanoušky rychlých kol a benzinu? Tak pozor! Na Androidu se nedávno objevila skvělá závodní hra Smash Bandits Racing. Ta doplní úspěšnou verzi pro iOS.

Při hraní Smash Bandits Racing si rychle vzpomenete na hry typu Grand Theft Auto. Ne že by šlo o otevřenou městskou akci, to ne. Jenom v ní budete ujíždět mužům zákona a přitom se budete snažit dělat co největší nepořádek. Při automobilovém běsnění vás totiž sleduje kamera, která dění na silnici přenáší na televizní obrazovku.

A jelikož diváci mají rádi senzace, platí zde přímá úměra – čím bude honička zběsilejší a čím více při ní vyřídíte policejních aut, překážek a zátaras, tím více peněz za svůj výkon dostanete. Netřeba dodávat, že peníze potřebujete k nákupu lepšího vybavení pro váš automobil.

Pokud vás závodní hra Smash Bandits Racing zaujala, pokračujte kliknutím na link níže. V obou obchodech si ji můžete stáhnout zdarma.

[appbox googleplay com.hutchgames.smashbandits]

[appbox appstore 602403667]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře