Pondělí, 22 dubna, 2024
DomůNovinkyBitva o planetu Zemi může začít ? N.O.V.A. 3 už je v...

Bitva o planetu Zemi může začít ? N.O.V.A. 3 už je v App Store

Vývojářské studio Gameloft uvedlo v noci na dnešek do internetového obchodu App Store dlouho očekávaný titul N.O.V.A. 3 ? Near Orbit Vanguard Alliance. Vývojáři se neskromně chlubí, že se jim povedlo vytvořit nový standard pro akční hry na platformy Android a iOS.

Budeme se znovu opakovat, ale nejnovější iterace populární střílečky N.O.V.A. vypadá opravdu skvěle. Po grafické stránce se jí těžko něco vyrovná, což z ní dělá jednu z nejlépe vypadajících her, co kdy byla na iOS uvedena.

Redaktoři serveru PhoneArena se dokonce nebojí srovnání s některými ?dospělými? tituly pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3.

N.O.V.A. 3 je postavena na populárním Unreal Enginu 3, za nímž stojí studio Epic, tvůrci Gears of War. Na hráče čeká deset singleplayerových misí, ale nechybí ani multiplayer až pro dvanáct hráčů na šesti různých mapách.

Hra je kompatibilní s iPhonem 3GS, iPhonem 4(S), 4. generací iPodu touch a všemi iPady. Zakoupit si ji můžete za cenu 5,49 ?.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře