Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyNový supertelefon HTC se představuje na videu

Nový supertelefon HTC se představuje na videu

O tom, že HTC připravuje nástupce svého top modelu One, se ví již nějakou dobu. Nyní uniklo na internet dvanáctiminutové video, ve kterém si můžete prohlédnout vzhled nového smartphonu i některé softwarové funkce prostředí Sense 6.

Novinka, která bude mít premiéru na mediální akci 25. března, na uživatele i konkurenci zaútočí větším displejem, výkonnějším hardwarem i vylepšeným fotoaparátem.

Prim bude hrát znovu skvělé dílenské zpracování spolu s výkonnými reproduktory a thajwanský výrobce se pustí i do jednoho experimentu – telefon bude mít na zadní straně dva fotoaparáty.

Design bude velmi podobný stávajícímu One, bude se lišit jen v malých detailech. Pro mnohé to může být dobrá zpráva, One je dodnes designově jedním z nejpovedenějších přístrojů. Video také potvrzuje, že chystaná novinka bude prvním telefonem HTC, který se nadobro zbaví senzorových tlačítek pod displejem. Ta se stanou součástí displeje.

Hardwarová výbava nebyla (až na přítomnost microSD slotu) ve videu potvrzena, naopak se můžete podívat na některé změny, které nabídne příští generace nadstavby Sense.

Zdroj: PocketNow

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře