Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyProhnutý smartphone LG G Flex se začne prodávat v Česku. Bude drahý

Prohnutý smartphone LG G Flex se začne prodávat v Česku. Bude drahý

Smartphone s ohebným displejem se začne zanedlouho prodávat i na našem trhu. Některé e-shopy na něj již přijímají předobjednávky. Koncová cena telefonu bude vysoká. Případný zájemce si musí připravit 20 tisíc korun.

Firma LG přináší svůj první smartphone s prohnutým displejem nakonec také do Evropy. Na českém trhu bude novinka G Flex v prodeji během prvního únorového týdne za cenu okolo 20 tisíc korun s DPH.

Extravagantní chytrý telefon je kromě ohebného displeje zajímavý také svým samoopravovacím zadním krytem, který umožňuje drobné šrámy vyhladit pouhým zahřátím dlaní.

Výbava telefonu je jinak téměř po všech směrech výborná.

Nechybí výkonný procesor Snapdragon 800 ani třináctimegapixelový fotoaparát. Zakřivený displej s výbornými pozorovacími úhly nabobtnal do velikosti šesti palců, má však jen HD rozlišení 720 × 1280 pixelů, to ale nemusí každému vadit.

Flex

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře