Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyLegendární superpolda RoboCop je zpět! Přichází udělat pořádek na Android a iOS

Legendární superpolda RoboCop je zpět! Přichází udělat pořádek na Android a iOS

Napůl člověk, napůl stroj. Odolný vůči střelám, bombám a vyzbrojený těmi nejmodernějšími zbraněmi, zkrátka dokonalý protivník všech kriminálních živlů. RoboCop, legendární policista z ocele a integrovaných obvodů, zavítal nyní mezi příznivce chytrých telefonů. Pomůžete mu vyčistit ulice amerického velkoměsta od neřádů a konečně tak nastolit pořádek?

Herní vydavatelství Glu Mobile servíruje hráčům preferujícím akční žánr novinku v podobě titulu RoboCop. Novou hru nabízí ke stažení zdarma, ale pokud budete chtít, můžete si skrze systém drobných plateb dokoupit různé speciální předměty.

Ve hře se vžijete do role neporazitelného kyborga RoboCopa, který bojuje proti zločinu. V cestě vám budou stát ozbrojená komanda žoldáků. Na vás bude, abyste s nimi zatočili. Prostředků, které vám s nelehkým úkolem pomohou, budete mít k dispozici nepřeberné množství.

Hra nabízí nepřetržitou akci v pěkné detailní grafice, okořeněnou spoustou oku lahodících efektů.

[appbox googleplay com.glu.robocop]

[appbox appstore id613322858]

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře