Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyUnikátní smartphone Oppo N1 s otočným objektivem se začne prodávat 10. prosince

Unikátní smartphone Oppo N1 s otočným objektivem se začne prodávat 10. prosince

Smartphony od Oppo v mnohém zastiňují modely od zavedených světových výrobců. Mají špičkový hardware, cena je přitom překvapivě nízká. V Evropě se nejnovější model Oppo s názvem N1, který má unikátní nejen konstrukci, ale i tovární podporu možnosti nahrát alternativní ROM od CynogenMod, začne prodávat už 10. prosince. Doporučená cena je stanovena na 449 eur, v přepočtu 12 300 korun.

Novinku bude v Evropě prodávat e-shop Oppostyle.com s dostupností tři až osm pracovních dnů. Náklady na přepravu hradí prodejce. Kromě verze, ve které je nainstalovaný upravený firmware s funkcemi, které ve standardní verzi Androidu nenajdete, bude na výběr také model postavený na platformě Color.

Displej telefonu N1 má rozlišení Full HD (1920 × 1080 obrazových bodů) a úhlopříčku 5,9 palce. Čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 600 tiká na frekvenci 1,7 GHz, grafický procesor je Adreno 320.

Nové Oppo má také 2 GB paměti RAM a uživatelská vestavěná paměť může mít buď 16 GB, nebo 32 GB. Velkou zajímavostí modelu N1 je fotoaparát, který má rozlišení třináct megapixelů a je otočný o 206 stupňů s možností aretace v jakékoliv poloze. Oppo tím vychází vstříc uživatelům, pro které jsou velmi důležité kvalitní autoportéry.

Další výbava telefonu zahrnuje podporu WiFi 802.11 a/c, 3G, USB OTG, Bluetooth 4.0 a GPS navigaci.

Oppo

Zdroj: 1 2

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

2 KOMENTÁŘE

  1. A bude vodotěsný? 🙂 Na fotce je vyfocen s kapkami vody… Reklamní tahák nebo skutečnost?

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře