Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyUnikly možné specifikace prvního smartphonu se zakřiveným displejem

Unikly možné specifikace prvního smartphonu se zakřiveným displejem

Největší světový prodejce chytrých telefonů chce prorazit s novým typem zařízení. Připravovaný smartphone s Androidem bude mít zakřivenou obrazovku a zaboduje také výbornou výbavou, prozrazují informace serveru androidsas.com.

Na internet unikly před několika hodinami téměř kompletní parametry nového modelu. Čelní stranu přístroje zabírá podle neoficiálních zpráv 4,7palcový displej s HD rozlišením 1280 × 720 pixelů.

Smartphone s předinstalovaným Androidem ve verzi 4.3 Jelly Bean má pohánět čtyřjádrový procesor coby součást (pravděpodobně) tovární čipové sady.

K běhu systému a dodatečně spuštěných aplikací pak budou sloužit 2 GB operační paměti.

Zdroj zmiňuje ještě přítomnost osmimegapixelového fotoaparátu s automatickým ostřením a dvojitým bleskem k přisvětlení scény.

Představení prvního smartphonu se zakřiveným displejem by se mělo uskutečnit ještě do konce roku.

samflexZdroj: AndroidSAS

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

2 KOMENTÁŘE

  1. ta co je na tych parametroch „spickove“ podpriemerny šhitt (to uz aj NOkie maju „viac“ !) a navyse tak nenormalna debilita ako voda v koši !

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře