Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyHTC hází smartphone One S přes palubu, Android 4.2.2 Jelly Bean nedostane

HTC hází smartphone One S přes palubu, Android 4.2.2 Jelly Bean nedostane

Smartphone HTC One S byl dlouho na seznamu zařízení, která se dočkají aktualizace na Android 4.2.2 Jelly Bean. Dnes už ale víme, že update pro populární loňský model nebude. Alespoň ne oficiální. Společnost HTC o tom informovala prostřednictvím tiskového mluvčího.

„Můžeme potvrdit, že telefon už nedostane žádné aktualizace a zůstane na současné verzi Androidu a nadstavby Sense. Uvědomujeme si, že tato zpráva bude pro mnoho lidí zklamáním, ale měli by vědět, že One S je optimalizovaný pro náš úžasný fotoaparát a zážitek ze skvělého zvuku,“ uvedlo HTC.

Tato zpráva není velkým překvapením, protože už před měsícem ruské zastoupení HTC informovalo o tom, že telefon nedostane Sense ve verzi 5.0.

Mluvčí asijského výrobce nicméně ubezpečil, že firma vydá Android 4.2.2 Jelly pro bývalý top model One X dle plánu.

HTC One S je 4,3″ smartphone s dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4, GPU Adreno 225 a osmimegapixelovým fotoaparátem, který zvládá natáčet Full HD video při 30 snímcích za sekundu.

V Česku ho seženete už od 6500 korun s DPH.

One SZdroj: Engadget

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

2 KOMENTÁŘE

  1. HW? jaktože se potom updatu dočkal SGS2, kterej je po HW stránce dost podobnej… 😀

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře