Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkySpekulace: Google odloží představení Androidu 5.0 Key Lime Pie o 2 až...

Spekulace: Google odloží představení Androidu 5.0 Key Lime Pie o 2 až 4 měsíce

Na webu momentálně koluje zpráva, které dělá všem příznivcům Androidu starosti. Podle serveru Gadgetronica internetový gigant očekávanou verzi 5.0 Key Lime Pie na blížící se konferenci I/O nepředstaví. A údajně se nedočkáme ani odhalení dosud utajovaného smartphonu Motorola X Phone.

Server Gadgetronica přichází tři týdny před zahájením očekávané akce pro vývojáře s poněkud znepokojivými zprávami.

Google prý zvažuje odložení uvedení nové generace Androidu o dva až čtyři měsíce, aby dal výrobcům čas dokončit aktualizace na verzi 4.2.2 Jelly Bean.

Těmto pesimistickým zprávám můžeme a nemusíme věřit. My se ale přikláníme k tomu, že nový Android přeci jen bude představen. Opačný krok by totiž byl v rozporu s dosavadní politikou Googlu.

V poslední době se pak také hovoří o tom, že na I/O dojde k odhalení vylepšeného Nexusu 4. Ten by měl nově nabídnout uživatelům 32GB úložiště a podporu LTE, na což uslyší hlavně na druhé straně Atlantiku.

android-5.0-key-lime-pie

Zdroj: Gadgetronica

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře