Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyŠéf Nokie ve finském diskuzním pořadu hodil iPhone na zem

Šéf Nokie ve finském diskuzním pořadu hodil iPhone na zem

Generální ředitel společnosti Nokia se zúčastnil diskuzního pořadu Hjalliksen kanssa finské televizní stanice MTV3. Ze všetečných otázek moderátora, který chtěl vědět, zda firma připravuje Lumii 928, se snažil vykroutit, jak jen mohl. Vše nakonec vyvrcholilo hozením iPhonu moderátora na zem.

Pracovník televize se domáhal informací o Lumii 928, nástupci modelu 920, o které se v posledních měsících docela hodně hovoří. Elop byl ale neoblomný a snažil se řeč odvést k nedávno představené Lumii 620. Moderátor proto pohotově vytáhl z náprsní kapsy svého saka iPhone, aby Elopa poškádlil.

Ten, když telefon od Applu uviděl, zavtipkoval: ?Ach, jak trapné?. Moderátor se mu snažil vysvětlit, že nechce iPhone ale telefon od Nokie. Elop mu na to bez velkého přemýšlení odpověděl, že se o to může postarat a jeho iPhone hodil na tvrdou zem.

Zdroj: techcrunch

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře