Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyPiškvorky od Kreatur: Populární hra z lavic základních škol přenesená do mobilu!

Piškvorky od Kreatur: Populární hra z lavic základních škol přenesená do mobilu!

České vývojářské studio Kreatur, které nedávno zaujalo zajímavým poznámkovým blokem Cat Notes, se znovu hlásí o slovo. Tentokrát si pro majitele tabletů a smartphonů s operačním systémem Android připravilo geniálně jednoduchou a zábavnou hru Piškvorky.

Ty dle svých slov programovali tak, aby nehrály mechanicky, tj., aby dělaly chyby a vymýšlely tahy, které člověka jen tak nenapadnou. Hlavní výhodou těchto piškvorek je způsob ovládání; při každém tahu vidíte celou hrací plochu 16 × 16 políček, při kliknutí na obrazovku se hrací plocha přiblíží, abyste mohli přesněji kliknout, poté se zase odzoomuje.

Přiblížení se dá vypnout, což je důležité zejména pro majitele tabletů. Při každém tahu se dá donutit umělá inteligence k tahu, což je dobré v případě, pokud chcete, aby telefon začínal.

Vývojáři už pracují na několika aktualizacích, ve kterých do hry přidají postupně nové obtížnosti, časomíru, výběr křížků a koleček, počítání výsledného skóre a tak dále.

Stahujte: 

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Piskvorky/“/]

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře