Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung by mohl prodat až 100 milionů kusů špičkového Galaxy S IV

Samsung by mohl prodat až 100 milionů kusů špičkového Galaxy S IV

Samsung už zanedlouho představí další model, který přímo vyzve na souboj iPhony od Applu. Galaxy S IV je hodně očekávanou novinkou letošního trhu. Půjde o vynikající přístroj bez větších nedostatků, od kterého si korejský výrobce slibuje rekordní prodeje.

Smartphone Galaxy S IV je jednoznačně nejočekávanější zařízení s Androidem. Samsung si to moc dobře uvědomuje a na enormní zájem zákazníků se proto hodlá dobře připravit.

Analytik Peter Misek ze společnosti Jefferies & Company se domnívá, že je v silách Samsungu, aby prodal rekordních 100 milionů kusů svého nejvýkonnějšího mobilu. Dodavatelé komponent prý již o ambiciózním plánu vědí. Někteří z nich už dokonce údajně potvrdili, že by to v tom případě mohlo vést k tomu, aby přehodnotili objem dodávaných komponent pro Apple.

Misek již dříve uvedl, že dodavatele dotykových panelů nejsou schopni splnit požadavky Applu a uvedení 4,8palcového iPhonu bylo kvůli tomu odloženo až na příští rok.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře