Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyŠeptanda: Samsung představí Galaxy S IV 15. března v Moskvě

Šeptanda: Samsung představí Galaxy S IV 15. března v Moskvě

Samsung podle všeho spěchá na uvedení chystaného top modelu Galaxy S IV, aby nedal konkurenčním výrobkům sebemenší šanci se prosadit. K představení nového smartphonu má proto dojít už 15. března. Do prodeje by se měl dostat v průběhu dubna.

Akce Samsung Unpacked Event, kterou bude sledovat celý svět, se možná uskuteční v Moskvě, což může souviset s tím, že příští rok se v Soči budou konat olympijské hry. Alespoň o tom píše server SamMobile.

Výbava připravovaného Galaxy S IV zatím samozřejmě potvrzená není. Spekuluje se ale o 4,9″ Super AMOLED obrazovce s Full HD rozlišením, osmijádrovém procesoru s grafikou Mali-T658 a 2 GB operační paměti.

Zatímco loni to byla dvoujádra a nejčastěji 4,6″ displeje, se kterými jsme se setkávali, tak letošek bude patřit osmijádrovým procesorům a úhlopříčka obrazovek se nezadržitelně přiblíží k pěti palcům.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře