Neděle, 14 dubna, 2024
DomůNovinkyTo je pořádná jízda! Gameplay záběry z Wolfenstein II: The New Colossus

To je pořádná jízda! Gameplay záběry z Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus je střílečka z alternativní minulosti, v níž fašisté dobyli USA. Hra vychází v pátek, ale už nyní máme k dispozici další gameplay trailer. Přesvědčí vás k nákupu?

The New Colossus dějově přímo navazuje na The New Order z roku 2014. Notorický likvidátor nacistů BJ Blazkowicz přežil souboj s generálem Deathsheadem a probouzí se v roce 1961, aby zjistil, že jeho milovaná Anya čeká dvojčata.

I tentokrát vás čeká likvidace nacistů a jejich zrůdných robotických výtvorů, řada zbraní, z nichž některé můžete nosit v každé ruce, výrazné postavy nebo pestré lokace. Podíváte se do New Orleans, další lokality pak zahrnují město Roswell v Novém Mexiku nebo Manhattan po dopadu atomové bomby. Jak už víme z časů The New Order, právě atomovka shozená na New York zapříčinila kapitulaci Ameriky během války.

Wolfenstein II: The New Colossus vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One 27. října.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. Tak na túto hru sa neskutočne teším, Wolf je podľa mňa v kategórii FPS najlepšia herná séria všetkých dôb 🙂

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře