Neděle, 14 dubna, 2024
DomůNovinkyTemple Run 2 je populárnější než Angry Birds. Za 13 dnů zaznamenalo...

Temple Run 2 je populárnější než Angry Birds. Za 13 dnů zaznamenalo 50 milionů stažení!

Zapomeňte na Angry Birds. Historický nejstahovanější hrou pro mobilní telefony a tablety se stala běhačka Temple Run 2! Za pouhých třináct dnů od uvedení už zaznamenala přes padesát milionů stažení. Titul Imangi Studios si lze pořídit na App Store, Google Play a Amazon App Store.

Jeden ze spoluzakladatelů herní studia, Keith Shepherd, uvedl, že úspěch jejich hry předčil i ty nejdivočejší představy. Temple Run se podle něj vyvinulo v něco mnohem většího, než všichni doufali.

Temple Run 2 je jednoduchá běhačka, ve které hlavní hrdina utíká před naštvanou opicí do nekonečného cíle a musí se přitom vyhýbat různým překážkám.

Koncept kopíruje věrně první díl ? proč také měnit to, co funguje, že? Ve dvojce na hráče čeká nové prostředí s lepší grafikou, několik nových překážek a to je asi všechno? Vlastně ne! Málem bychom zapomněli na větší opici!

Stahujte: 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře