Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyMafii 3 už si zahrajete i na počítačích s macOS

Mafii 3 už si zahrajete i na počítačích s macOS

Gangsterská akce Mafia III je konečně dostupná také na platformu macOS. Jedná se o port počítačové verze z loňského podzimu. Upozornil na to web macGamerHQ.

Hra je dostupná prostřednictvím platformy Steam a obchodu App Store za 39,99 eur. Deluxe verze včetně dodatečného obsahu a kuponu Season Pass stojí o 20 eur víc. Dobrou zprávou je, že pokud vlastníte PC a zároveň i třeba MacBook, nemusíte si Mafii 3 kupovat znovu, stačí přejít do některého z obchodů a můžete začít stahovat.

Níže najdete minimální HD požadavky, v nichž chybí GPU společnosti nVidia a Intel. Ty Mafie 3 pro macOS nepodporuje, zapotřebí je grafika značky AMD.

Operační systém: MacOS 10.12.4 (Sierra)
Procesor: Intel Core i5 (4 jádra)
Takt procesoru: 3,2 GHz
Operační paměť: 8 GB
Volný prostor na pevném disku: 50 GB
Grafická karta: Radeon R9 M290X
Kapacita VRAM: 2 GB

Pro úplnost dodejme, že Mafia 3 se odehrává ve městě New Bordeaux, což je fiktivní verze New Orleans roku 1968. Hlavní postavou „trojky“ je afroameričan Clay Lincoln, který se jakožto válečný veterán po návratu z Vietnamu dostává do tvrdého střetu s realitou. Hra začíná v roce 1968, kdy byl zavražděn Martin Luther King a kdy rasistické napětí v Americe dosáhlo maxima.

[appbox appstore id1168769147]

Zdroj

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře