Středa, 17 dubna, 2024
DomůNovinkyRoller Coaster Tycoon dorazil na Android a iOS

Roller Coaster Tycoon dorazil na Android a iOS

Jedna z nejpopulárnějších budovatelských strategií se konečně objevila i na mobilních platformách iOS a Google Android. Ve hře budete muset uvolnit uzdu fantazii a vytvořit bláznivý zábavný park s nebezpečnou horskou dráhou.

Hlavní cíl legendárního Roller Coaster Tycoonu je vybudovat co nejvýnosnější zábavní park se spoustou atrakcí, které přitahují návštěvníky (a návštěvníci znamenají peníze, hodně peněz). Pro stavbu horské dráhy můžete použít předpřipravené šablony, anebo pokud chcete, můžete si ji navrhnout v editoru. Váš návrh samozřejmě můžete dále sdílet s ostatními uživateli. Klíč k úspěchu vězí ve schopnosti vystavět dráhu, která by byla zábavná pro většinu lidí a tím pádem by se stala dojnou krávou pro rozpočet parku.

Roller Coaster Tycoon můžete stahovat z App Storu a Google Play, kde je dostupný za zhruba 190 Kč. Přímo ve hře jsou pak ještě k dokoupení tři rozšíření – Wacky Worlds, Time Twister a Toolkit.

[appbox googleplay com.atari.mobile.rctc]

[appbox appstore id1113736426]

RCTycoon

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. nostalgie jak svine, hned sem do toho sel .. je to perfektni, ovladani super .. urcite doporucuju – za tu cenu to stoji

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře