Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyVýroba Nexusu 4 běží jako na drátkách, vyvrací spekulace mluvčí LG

Výroba Nexusu 4 běží jako na drátkách, vyvrací spekulace mluvčí LG

Několik technologických serverů předevčírem informovalo o tom, že výroba nového referenčního telefonu Google už nemusí pokračovat dlouho. Korejský výrobce LG údajně výrobu Nexusu 4 pozastavil, aby se mohl soustředit na vývoj nových produktů a neohrožoval prodeje modelu Optimus G.

Podle tiskového mluvčího společnosti LG, jehož vyjádření publikovaly jihokorejské noviny Chosun, ale výroba Nexusu 4 běží bez sebemenších problémů. A spekulace, že firma již pracuje na takzvaném Nexusu 5, nástupci současné generace, jsou prý neopodstatněné.

Pravdou však zůstává, že Nexus 4 byl na některých trzích velmi rychle vyprodán a v podstatě je nemožné jej bez problémů sehnat. LG vyrobilo totiž údajně pouze 500 tisíc kusů tohoto telefonu, mnoho uživatelů tak bude muset sáhnout po jiném modelu, pokud nebudou chtít čekat příliš dlouho.

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře