Čtvrtek, 18 dubna, 2024
DomůNovinkyNejnovější Android 7.0 Nougat jako první dostane LG V20

Nejnovější Android 7.0 Nougat jako první dostane LG V20

Současný top model LG s označením G5 se příliš neprodává a tak není příliš překvapivé, že pro druhou polovinu roku firma chystá nový špičkový smartphone. Půjde o nástupce loňského experimentálního V10 se dvěma displeji a dvěma čočkami čelního fotoaparátu. Tisková konference korejského výrobce je naplánována na 6. září.

Co se týče výbavy, tak novinka bude lákat na 5,7palcový displej s QHD rozlišením, výkonný Snapdragon 820 s grafikou Adreno 530 a 4 GB operační paměti. Hlavní foťák má být 21megapixelový, čelní snímač pak nabídne rozlišení osm megapixelů.  Chybět znovu údajně nebude ani sekundární displej pro zobrazení notifikací a dalších informací.

Není bez zajímavosti, že LG V20 se stane vůbec prvním smartphonem, který bude mít přímo z výroby nejnovější Android 7.0 Nougat. Dostane tak přednost před novými Nexusy, které by se měly začít prodávat později.

lg-v10-se-dvema-displeji-miri-do-evropy-dockame-se-i-v-ceske-republice_17684

Zdroj: PS

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře