Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyZískat s Tesco Mobile peníze za dobití zpět je nyní ještě jednodušší

Získat s Tesco Mobile peníze za dobití zpět je nyní ještě jednodušší

Druhý největší virtuální operátor na českém trhu, Tesco Mobile, přináší svým zákazníkům novinku v bonusovém programu. Při dobití kreditu v minimální výši 300 Kč na pokladnách obchodů Tesco obdrží zákazník ihned poukázku v hodnotě 50 Kč, kterou může uplatnit při dalším nákupu zboží v síti Tesco.

„Nový bonusový systém umožňuje přímé a jednoduché získání výrazné slevy bez čekání na vyúčtování Clubcard bodů,“ vysvětluje Lada Franková, marketingová manažerka Tesco Mobile. „V průběhu února jsme bonusovou akci testovali, a protože se setkala s nadšenými ohlasy našich zákazníků, rozhodli jsme se ji zařadit do bonusového systému nastálo,“ dodává Franková.

Nový systém již není navázaný na Clubcard body, poukázku v hodnotě 50 Kč získají všichni zákazníci ihned po dobití kreditu v minimální hodnotě 300 Kč na pokladnách obchodů Tesco. Mohou ji pak uplatnit na další nákup libovolného zboží v síti Tesco v celkové hodnotě vyšší než 50 Kč.

Tesco-Mobile-500x283

Zdroj: Tesco Mobile TZ

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře