Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyChytré hodinky Pebble jsou oficiálně v Česku. Jaké jsou ceny?

Chytré hodinky Pebble jsou oficiálně v Česku. Jaké jsou ceny?

Megahit ze serveru Kickstarter, chytré hodinky Pebble s e-ink displejem a multiplatformní konektivitou, se oficiálně začaly prodávat v České republice. Zákazníkům jsou dostupné v provedeních Classic, Time a Time Steel. Nejnovější model Time Round dorazí později. V české distribuci zatím chybí i starší Pebble Steel.

Oficiálním dovozcem chytrých hodinek značky Pebble pro český trh je společnost Recall, přední distributor GSM příslušenství. Hodinky lze zakoupit prostřednictvím vybraných obchodních partnerů nebo autorizovaného e-shopu www.pebblewatch.cz. Do budoucna by se na tuzemském trhu měly objevit i různé vyměnitelné pásky (kovové, silikonové, kožené a chytré).

Pro Pebble Watch je dnes dostupných už zhruba 6 500 aplikací. Hodinky si rozumí s Androidem a iOS. Omezeně pak podporují také platformy BlackBerry OS a Windows Phone.

2 3 8

88

Zdroj: cnews

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře