Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyS O2 mohou lyžaři na svazích ušetřit za skipasy i závodit s...

S O2 mohou lyžaři na svazích ušetřit za skipasy i závodit s LTE internetem

Operátor O2 přináší všem svým zákazníkům bez ohledu na to, jakou službu využívají, dvacetiprocentní slevu na skipasy ve skiareálech po celé České republice. Levněji vás lyžování vyjde ve střediscích Herlíkovice, Kamenec, Kozinec, Mariánky, Šachty, Ještěd, Deštné, Kvilda a Zadov.

Kromě slev na skipasy přináší O2 výhody i další slevy na zimní radovánky: všichni zákazníci mohou například také využít 25% slevu na servis lyží nebo snowboardu ve vybraných prodejnách Intersport.

Operátor v tiskové zprávě zmiňuje i seznam horských lokalit, které aktuálně pokrývá LTE internetem. Konkrétně se jedná o Klínovec, Špindlerův Mlýn, Herlíkovice, Vrchlabí, Benecko, Černý Důl, Deštné v Orlických horách, Zdobnice, Hynčice – Kraličák, Kunčice, Filipovice, Kouty pod Desnou, Červenohorské sedlo, Karlov pod Pradědem, Monínec, Kramolín, Zadov a Špičák.

1

Zdroj: O2

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře