Neděle, 21 dubna, 2024
DomůNovinkyChytrá lednice od Samsungu disponuje kamerami a velkým displejem

Chytrá lednice od Samsungu disponuje kamerami a velkým displejem

Chytré zařízení míří do domácností. Internet věcí je stále rozšířenější, o čem svědčí i některé novinky. Tak například lednice od Samsungu vám pomůže při nakupování potravin.

Dvoukřídlá lednička je, vedle klasických záležitostí, jako je výrobník ledu, vybavená  21,5palcovým displejem s rozlišením 1920 × 1080 px. Na tomto displeji si budete moci prohlížet webové stránky, nebo se nechat inspirovat kuchařskými videi či recepty.

Uvnitř ledničky se přitom nachází několik kamer, které snímají obsah a vyhodnocují, co v ní chybí. Díky aplikaci pak kdykoliv během dne budete moci překontrolovat, co vám v ledničce chybí a cestou z práce to koupit. Pokud něco dojde, lednička vám bude moci dokonce poslat notifikaci, která vás na nutnost nákupu upozorní.

Užitečná je také možnost správy příjmu jídla, či uveřejňování vzkazů na displeji ledničky. A aby toho nebylo málo, lednička má zabudované také reproduktory, takže vám k vaření pustí třeba i trochu té muziky.

Cena ledničky zatím není známa. A stejné je to i s její dostupností. Pokud vás tedy lednička zaujala, nezbývá než čekat.

2386589_samsung

Zdroj: Engadget

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře