Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyPouze dnes: polochytré hodinky U80 Smart v akci za 260 Kč včetně...

Pouze dnes: polochytré hodinky U80 Smart v akci za 260 Kč včetně poštovného

Že se na náš trh dostávají zařízení asijské produkce za přemrštěné ceny, je bohužel běžné. Než zboží doputuje od výrobce přes řadu distributorů až k vám domů, jeho cena mnohdy vzroste v násobcích ceny původní. Proto čím dál více lidí nakupuje na zahraničních e-shopech, kde se dají pořídit zajímavé hračky za velmi zajímavé peníze.

Jednou z takových hraček jsou i polochytré hodinky U80 Smart, které dnes pořídíte v akci za polovinu ceny – zhruba 260 Kč. U zboží takto nízké hodnoty navíc nemusíte platit DPH při dovozu, takže je cena konečná.

Záměrně píšeme polochytré hodinky, jelikož si neděláme iluze, že by tyto smartwatchky oplývaly funkcemi modelů za tisíce korun. Výrobce uvádí, že hodinky pomocí Bluetoot 3.0 komunikují s telefony s OS Android 3.0 nebo novějším (iOS pravděpodobně není podporován).

201503161528084629

Hodinky disponují tradičními funkcemi chytrých hodinek jako je zobrazení jména volajícího, zobrazení SMS zpráv na displeji, monitoring spánku, krokoměr, dálková spoušť fotoaparátu či funkce anti-lost. Přes hodinky lze i telefonovat díky vestavěnému mikrofonu a reproduktoru.

Podobně jako u hodinek No. 1 Sun S2, které jsme recenzovali, ani u U80 není možné doinstalovat si další aplikace. Z tohoto důvodu hodinky označujeme pouze jako polochytré.

Design je tuctový á la Apple Watch, řemínek by měl být gumový. Vše ale vyvažuje velmi příznivá cena, která je na e-shopu Gearbest.com dnes pouze 10,55 dolaru, tedy asi 260 Kč. Jak jsme psali v úvodu, u takto levného zboží nemusíte doplácet DPH, tudíž je cena konečná.

201512111135105466

Martin Polický
Martin Polický
Martin miluje mobilní technologie, které ve svém volném čase rád testuje a recenzuje.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře