Úterý, 23 dubna, 2024
DomůNovinkyVyšla hra Badland 2 pro iOS: Má skvělou grafiku a mrazivou atmosféru

Vyšla hra Badland 2 pro iOS: Má skvělou grafiku a mrazivou atmosféru

Studio Frogmind uvedlo druhý díl hry Badland, která bodovala nejen na mobilních zařízeních, ale také na konzolích a počítačích. Opět se jedná o scrollovací plošinovku s hororovými prvky, brilantní hratelností a skvostným audiovizuálním provedením.

Cíl ve hře Badland 2 je stejně jako v původním dílu prostý, úkolem hráče je doletět s jakýmsi opeřeným stvořením, které vypadá jako znetvořený ptáček, na konec dané úrovně plné zákeřných nástrah. Budete se vyhýbat různým překážkám, bodcům i bojovat s přírodnými elementy jako jsou voda, magma nebo mráz.

Pokračování veleúspěšné hry má samozřejmě vylepšenou grafiku a pochvalu si autoři zaslouží i za perfektní zvukový doprovod.

Hra je aktuálně dostupná pouze pro systém iOS. V App Store ji seženete za 4,99 eur, což je zhruba 135 Kč. Majitele iPhonů 6s a 6s Plus mohou při hraní navíc využít výhod, které přináší technologie 3D Touch. Na Android se Badland 2 dostane později.

[appbox appstore id1007120869]

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře