Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyNapka: Nová virtuální měna Napcoin s free aplikací pro zábavné hospodaření

Napka: Nová virtuální měna Napcoin s free aplikací pro zábavné hospodaření

Doposud byla aplikace k dispozici pouze uživatelům vlastnícím Napku s aktivovanou platební kartou. Od nynějška se možnost posílání peněz prostřednictvím chatu otevírá komukoli, přičemž ve verzi Napky bez aktivní platební karty je využita virtuální „testovací” měna Napcoin. Kdykoli lze samozřejmě přejít na plnohodnotnou verzi s platební kartou a skutečnými penězi.

Při instalaci aplikace Napka získá každý 2 500 Napcoinů. S touto částkou může hned prostřednictvím aplikace libovolně obchodovat se svými přáteli a své konto tak navyšovat. Může kamarádům nabízet nejrůznější zboží či služby výměnou za Napcoiny. Sběratelé čehokoli mají novou možnost, jak obchodovat se svými sbírkami a v rámci kolektivů se tato aplikace stává téměř neomezeným zdrojem zábavy. Být na žebříčku nejlepších, resp. nejbohatších Čechů bývá pro hravé uživatele většinou velmi lákavé, a to i přes fakt, že se jedná pouze o virtuální realitu. Na stránkách www.Napka.cz/napcoin lze nalézt aktualizovaný žebříček TOP 10 uživatelů s nejvyšším kontem Napcoinů a zůstává na každém, jak se do tohoto systému zapojí.

Napcoiny mohou uživatelům free aplikace poskytnout také majitelé plnohodnotné verze Napky s aktivní platební kartou. Přeposlat jich mohou tolik, kolik tvoří aktuální zůstatek na jejich Napce se skutečnými penězi – ty se pochopitelně z jejich konta neodečítají.

1 2 screen322x572

S uvedením Napcoinu vyhlašuje Napka mimořádnou soutěž. Každé úterý bude na této internetové stránce zveřejněn přesný počet cílových Napcoinů, který by měli mít uživatelé na svém kontě ve čtvrtek v 19:00 hodin. Deset účastníků, kteří se nejvíce přiblíží této částce, získá k aplikaci zdarma skutečnou platební kartu v hodnotě 150 Kč a po její registraci dostane do Napky dalších 50 Kč. Tato soutěž bude probíhat každý týden až do 13. listopadu tohoto roku. Veškeré informace o soutěži a jejích cílech jsou na webu: www.napka.cz/napcoin.

Aplikaci Napka mohou používat všichni majitelé chytrých telefonů s operačním systémem Android 4 a  novějším a během několika dní bude dostupná i pro iOS 7 a novější.

[appbox googleplay cz.rockfinance.napka]

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře