Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyHotMusic vám pomůže s hledáním zajímavých hudebních novinek

HotMusic vám pomůže s hledáním zajímavých hudebních novinek

Čeští vývojáři ze společnosti GILJAN Capital se už nemohli dívat na tristní sekci novinek hudebních aplikací jako je Spotify, v nichž se nachází třeba jen třicet skladeb, které brzy přejmou rádia a televizní kanály a hrají je až do zemdlení. A proto vytvořili svůj vlastní servis HotMusic.

Ve službě HotMusic se každý den objevují hudební novinky v celkem 21 hudebních žánrech. Tyto novinky zde přitom nezůstávají tak, jako v jiných aplikacích, ale neustále se obměňují. To znamená, že každý den se můžete dostat k nové muzice a neustále si tak rozšiřovat své obzory.

Samozřejmě v prostředí aplikace si můžete nastavit své oblíbené žánry, takže vám nebude vnucována produkce, o níž nestojíte. U každého nového songu je přitom dostupná také ukázka, abyste mohli okamžitě rozpoznat, zdali by se vám daný song mohl líbit, či nikoliv. Aplikace však umí i mnohé další věci. Pokud tedy patříte mezi hudební fanoušky, doporučujeme vám, abyste si ji vyzkoušeli.

Základní verze aplikace HotMusic je k dispozici zdarma s tím, že pokud budete chtít využívat všechny její funkce, v prostředí aplikace si připlatíte za profesionální verzi a nebo rozšíření v podobě tematického balíčku. Profesionální verze vás vyjde na 6,99 €, balíček na 0,99 €.

HotMusic je k dispozici pro platformu iOS.

[appbox appstore 943071764]

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/HotMusic/“/]

 

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře