Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung by nový Galaxy S7 mohl představit už v lednu

Samsung by nový Galaxy S7 mohl představit už v lednu

I přestože kolem nás nový Galaxy S6 prošel teprve nedávno, začínají se rojit informace o jeho následovníkovi a to včetně možného data vydání. 

Nový Galaxy S7 samozřejmě přinese lepší hardwarové specifikace. Spekuluje se například o novém procesoru Snapdragon 820, 20MPx fotoaparátu ISOCELL (případně rovnou o dvojici snímačů podobných těm, které má HTC ONE M8) a o návratu podpory microSD karet.

Vedle toho se pak nově objevila informace také o možnosti představení tohoto zařízení. Galaxy S7 by prý mohl být představený již v lednu příštího roku, přičemž do prodeje by se mohl dostat už v únoru.

Tuto informaci je samozřejmě nutné brát s rezervou, selský rozum však napovídá, že by tento časový plán mohl Samsungu přinést ovoce. Čím dříve Samsung uvede své zařízení na trh, tím větší získá náskok před konkurencí a jejich vlajkovými modely a tím vyšších prodejů by tak společnost dosáhnout. Otázkou je, zdali se Samsungu povede všechno připravit v tak krátkém čase (a zdali urychlení příprav nepůjde na úkor kvality tohoto zařízení).

samsung-unpacked-phan-wm

Zdroj: Phandroid

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře