Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyJak Apple iPhone 6s a Apple iPhone 6s Plus obstojí při pádu...

Jak Apple iPhone 6s a Apple iPhone 6s Plus obstojí při pádu na zem?

Možná si sami pamatujete první drop test loňského iPhonu 6, o nějž se postaral mladý Australan v přímém přenosu jen několik sekund poté, co se jako jeden z prvních lidí na světě stal jeho majitelem. Tento rok jsme se žádného podobného drop testu nedočkali, takže na řadu přišli YouTubeři. 

V tomto konkrétním testu redaktor David Rahimi z PhoneBuff prověřil obě verze nového iPhonu, tedy iPhone 6s i iPhone 6s Plus. Ty postupně nechával padat z výšky přibližně okolo jeho pasu, tedy z klasické výšky, ze které by smartphone nejspíše spadl i ve skutečnosti.

Dalším specifikem tohoto testu potom byly úhly, v kterých telefony padaly. Díky jednoduché pomůcce testující smartphony nejprve nechal spadnout na jejich záda, dále na jejich bok a nakonec na jejich přední stranu. První dva testy smartphony přežily jenom s oděrkami, nicméně třetí (a nutno podotknout i nejbrutálnější) se už neobešel bez drobných pavučinek. Z toho vyplývá, že když vám smartphone spadne a budete mít trošku štěstí, třeba se vůbec nerozbije. Na druhou stranu vám ovšem doporučujeme, abyste štěstí nepokoušeli a koupili si nějaký šikovný kryt.

Drop test iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus. 

Nechtěný drop test loňského iPhonu 6.

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře