Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyVe hře I am Bread se z vás stane toastový chléb

Ve hře I am Bread se z vás stane toastový chléb

Doba šílených simulátorů, v nichž můžete prohánět kozu (Goat Simulator), nebo se například hrabat lidem ve vnitřnostech (Surgeon Simulator), pokračuje. S kozou se nyní můžete vydovádět v MMO hře a pokud vás to omrzí, můžete si odskočit třeba k I am Bread

I am Bread je netradiční dobrodružství, v němž se stáváte plátkem chleba. V jeho těle se vydáváte objevovat svět, například kuchyň, prádelnu, obývací pokoj nebo garáž. Vaším úkolem je přitom hezky přilnout ke všem překážkám, neboť právě to je klíčem k překonávání jednotlivých překážek a tudíž i k postupu hrou.

Vcelku šílený námět ovšem není jenom prvoplánový. Chůze s chlebem je docela zábavná v tom smyslu, že od hráče vyžaduje velmi dobrou kooperaci a precizní provedení. Pokud to nezvládnete, budete se trápit a s chlebem se nikam nedostanete. Proto vám doporučuji: Jestliže si tuto hru koupíte, věnujte dostatek času tutoriálu a v případě potřeby si ho klidně i několikrát zopakujte. Nebude to žádná ostuda, I am Bread totiž není zrovna jednoduchá hra.

I am Bread je k dispozici pro zařízení s iOS. Z Apple App Storu si ji můžete stáhnout za 4,99 dolaru.

[appbox appstore 946903436]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře