Středa, 17 dubna, 2024
DomůNovinkyNové iPhony přichází. O2 slibuje brzkou dostupnost a spouští speciální mikrostránku

Nové iPhony přichází. O2 slibuje brzkou dostupnost a spouští speciální mikrostránku

Apple ve středu 9. září představí další novinky ve svém portfoliu, které se v následujících týdnech objeví také v nabídce O2. Těm, kteří na telefony nové generace netrpělivě čekají, nabízí operátor možnost získat mezi prvními informace o zahájení prodeje, typech nových zařízení, jejich cenách a možnosti předobjednávky.

„Na našem webu www.o2.cz/apple získají zájemci nejen informace mezi prvními, ale také se dozvědí více o možnosti si nový telefon přednostně objednat,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

Přestože oficiálně potvrzeno zatím nebylo vůbec nic, je pravděpodobné, že inovované „s“ modely budou vypadat velmi podobně jako současné iPhony 6 a 6 Plus. Zásadní inovací by měl být displej s funkcí Force Touch, který rozpozná sílu dotyku. Přístroje má pohánět nový procesor A9, větší bude operační paměť a očekávat můžeme ještě další vylepšení.

5asZdroj: O2 TZ

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře