Neděle, 21 dubna, 2024
DomůNovinkyPředstavení iPhonu 6S bude možné živě sledovat na počítačích s Windows 10

Představení iPhonu 6S bude možné živě sledovat na počítačích s Windows 10

Premiéra nové generace iPhonů se odehraje v San Francisku 9. září. Speciální událost, na kterou budou upřeny zraky celého mobilního světa, začne v 10 hodin místního času, tedy v sedm večer středoevropského letního času a živě ji budou moci sledovat také uživatelé počítačů s Windows 10.

Apple standardně umožňuje streamování živých přenosů ze svých akcí pouze na počítačích s OS X a mobilních iOS zařízeních. Pokud se na keynote chtěli podívat i „písíčkáři“, museli využít multimediální přehrávač VLC Player, nebo jinou aplikaci, která přenosy HLS umí. To se však nyní mění.

Patříte-li k těm, co v minulých týdnech upgradovali na Windows 10, nemusíte si s funkčností streamu z nadcházející akce, kde Apple představí telefony iPhone 6S, 6S Plus a další novinky, dělat žádné starosti. Internetový prohlížeč Edge ve Windows 10 totiž protokol HTTP Live Streaming (HLS) podporuje bez jakýchkoliv omezení.

dasdsa

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. Díky za tip, na keynote se podivam ačkoli Applu moc nefandim, ty jeho akce jsou vždycky událost.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře