Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyHlupáci ještě nemají dost: Další pokus o selfie s chřestýšem skončí amputací...

Hlupáci ještě nemají dost: Další pokus o selfie s chřestýšem skončí amputací ruky

Před několika dny jsme vás informovali o výtečníkovi, který se pokusil vyfotit selfie s chřestýšem. Ačkoliv tento výtečník skončil v nemocnici a za lékařskou péči mu bylo vyúčtováno přes 153 000 dolarů, incident přežil bez nehody. Alex Gomez bohužel takto šťastný nejspíše nebude. 

Šestatřicetiletý Alex Gomez se o článku pravděpodobně nedozvěděl, nebo se z něj vůbec nepoučil, protože když na své farmě našel chřestýše, napadlo ho jediné – udělat si s ním působivé selfie. Když se ovšem s telefonem v ruce k hadovi přiblížil, ten na nic nečekal a vystartoval rovnou čarou vpřed, aby se mu zakousl do ruky.

Několik sekund po uštknutí hadem začal Alex Gomez otékat. Pohotový soused Alexe přitom na nic nečekal a okamžitě na místo zavolal sanitku. Následoval rychlý transport do nemocnice a podání protijedu, ani to však nešťastníkovi nezachránilo zdraví v plném rozsahu. Nyní mu totiž kvůli rozsáhlému poškození krevního řečiště hrozí amputace ruky.

Nakonec tedy nezbývá, než všechny selfie maniaky opět varovat. Přestaňte kvůli senzaci riskovat svůj život, nestojí vám to za to!

chrestys

Zdroj: Phone Arena

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

3 KOMENTÁŘE

  1. Jak mohl výtečník přežít incident s chřestýšem bez nehody, když skončil v nemocnici, které za péči zaplatil přes tři a půl milionu korun? Slohově určitě zajímavý dodatek, ale to bohužel samo o sobě nestačí.

    • Oni jsou hrozně drahá ty séra proti jedu chřestýšů. A na jednoho člověka se jich spotřebuje hodně a musejí se podávat několikrát. Myslím že dotyčný nebyl pojištěný (nevím to jistě). To se pak hodně prodraží…..

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře