Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyAplikace musical.ly vám umožní přidávat zvuky a muziku do vašich videí

Aplikace musical.ly vám umožní přidávat zvuky a muziku do vašich videí

Chtěli byste vytvořit působivé video, které bude doplněné o zvukové efekty a písničky? Potom se právě díváte na pomocníka, který vám to umožní! 

Aplikace musical.ly je editační nástroj pro tvorbu téměř až profesionálních videí. K dispozici máte stovky tisíc songů a zvukových efektů, jimiž můžete podkreslit dění na videu a dodat mu trochu toho lesku.

Pokud si se svým budoucím výtvorem pohrajete trochu více, můžete například i sesynchronizovat pohyb rtů na videu s vybranými hláškami, čímž dosáhnete opravdu profesionálního a mnohdy velmi zajímavého výsledku. Lidé bez hudebního nadání klidně naučíte zpívat, nebo jim vložíte do pusy vtipnou hlášku, kterou by z úst sami třeba nikdy nevypustili.

Dobrou představu o možnostech musica.ly si uděláte shlédnutím videa níže. Pokud vás aplikace zaujala, přejděte na Google Play Store nebo Apple App Store skrze box níže. Aplikace je k dispozici ke stažení zdarma.

[appbox googleplay com.zhiliaoapp.musically]

[appbox appstore 835599320]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře