Pátek, 19 dubna, 2024
DomůNovinkyO2 dává bonus při výměně starého mobilu za nový s podporou LTE

O2 dává bonus při výměně starého mobilu za nový s podporou LTE

Operátor na přelomu prázdnin přichází s další zajímavou nabídkou. Všem, kdo se do konce září rozhodnou pořídit si nový LTE mobil značky Samsung nebo Microsoft a vymění za něj svůj starý funkční telefon, odečte O2 od ceny nového mobilu recyklační bonus. Pokud zákazník přinese funkční dotykový telefon, vyjde ho nový mobil o tisíc korun levněji, v případě výměny tlačítkového telefonu ušetří pětistovku.

„Přestože procento chytrých telefonů s podporou LTE v naší síti stoupá, řada zákazníků stále používá starší typ telefonu a obrací se na nás s tím, že jim na nově pokrytých místech správně nefunguje. Proto jim na přelomu prázdnin, kdy řada lidí mění svůj mobil za nový, nabízíme recyklační bonus. Díky tomu se po prázdninách mohou do školních lavic i kanceláří vrátit s novým telefonem a při studiu i práci používat rychlá data,“ popisuje Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

o2-LTE-Data-Packs-Business-SME-Tacho-Blog

Recyklační bonus není podmíněn smlouvou u O2. Nabídka tak platí i pro zákazníky předplacených karet, mezi kterými je podíl LTE telefonů ještě nižší. Bonus dostanou zákazníci při pořízení nového mobilu z nabídky na e-shopu, přes call centrum i na kterékoli z O2 prodejen, kde si zákazníci zároveň mohou zdarma vyměnit SIM kartu za tu s podporou LTE, aniž by se jim změnilo telefonní číslo.

Ti, kdo mají doma starý nefunkční telefon, ho mohou odevzdat na kterékoli z O2 Prodejen k ekologické recyklaci. Nadace O2 za každý takový telefon věnuje 25 korun na podporu Linky bezpečí.

59asZdroj: O2

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře