Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyBethesda oznámila, že Fallout Shelter brzy vyjde i pro Android

Bethesda oznámila, že Fallout Shelter brzy vyjde i pro Android

Ze hry Fallout Shelter se prakticky přes noc stal prodejní trhák. Pouze na iOS vydělala v prvních dnech svého působení více jak 5 milionů dolarů a to je free-to-play, tedy ke stažení a hraní zdarma. Možná i proto se Bethesda rozhodla, že ho nakonec vydá i pro Android.

Jak před několika hodinami oznámila Bethesda na svém Twitterovém účtu, Fallout Shelter se na Android dostane 13. srpna. Pokud se tedy netrpělivě připravujte na příchod „velké“ Fallout hry, jejíž vydání je plánováno na podzim, rozhodně toto datum nesmíte minout.

Co se týče Fallout Shelter, jedná se o strategii, v níž máte za úkol starat se o svůj protiatomový kryt. V něm stavíte nové místnosti, rozdělujete práci a snažíte se lidem zajistit dostatek jídla, vody, elektřiny a samozřejmě i bezpečí. Z pustiny se na vás totiž neustále hrnou škůdci, kteří chtějí vaši základnu vyplenit.

Fallout Shelter jsem osobně hrála už na iOS a zaujala mě na něm jedna věc – tahle hra vám jednoduše nic nedaruje. To znamená, že i když je free-to-play, můžete v ní dostávat neuvěřitelným způsobem na „zadek“ a to až dokud se vám polovina základny nerozsype. Pokud tedy stejně jako já nemáte rádi free-to-play hry kvůli tomu, že jsou příliš lehké, respektive že se hrají samy, potom by vás Fallout Shelter mohla mile překvapit.

Fallout Shelter si aktuálně můžete stáhnout pro iOS. Jakmile bude dostupná i na Androidu, dáme vám vědět.

[appbox appstore 991153141]

Fallout-Shelter-Android-Game-1Fallout-Shelter-Android-Game-2

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

1 komentář

  1. Jo, jistě se rozhodli vydat Android verzi až podle výdělků z iOS verze.
    PS: to, že Android verze přijde později říkali už při prvním představení hry.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře