Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyV ČR se začal prodávat bezdrátový párty reproduktor Trust Fiësta Plus

V ČR se začal prodávat bezdrátový párty reproduktor Trust Fiësta Plus

Firma Trust uvádí na trh bezdrátový reproduktor Fiësta Plus. Nástupce modelu Fiësta Wireless Speaker nabízí výkon 40 W, bezdrátový přenos zvuku, vstup pro kabelový mikrofon, separátní ovládání hlasitosti a vestavěnou baterii s výdrží až 50 hodin přehrávání na jedno nabití.

Mobilní bezdrátový reproduktor Fiësta Plus je vyveden ve tvaru kvádru s rozměry 390 × 410 × 260 mm. Pevná konstrukce černé barvy je vyhotovena ze zpevněného plastu a doplněna o kovové prvky na hranách a chromované zaoblené rohy zamezující poškození. Snadný přesun reproduktoru zajišťují dvě gumová kolečka, teleskopické držadlo na zadní straně a dva otvory po bocích. Na vrchní straně se nachází vestavěný držák tabletů a chytrých telefonů.

Na přední straně repráčku najdeme ovládací panel obsahující konektory pro připojení kabelového mikrofonu, stereo vstup Aux-in a USB umožňující nabíjení připojeného mobilního zařízení. Fiësta Plus disponuje kromě hlavního ovladače hlasitosti také dalšími dvěma separátními k mikrofonu a stereo vstupu. Nechybí tlačítko pro snadné spárování přes bluetooth s informační diodou a LED indikátory stavu baterie.

Reproduktor nabízí zvukový výkon 40 W a je kompatibilní s jakýmkoli audio zařízením. Bezdrátový dosah činí 10 m. Na jedno nabití vestavěného akumulátoru vydrží až 50 hodin úsporného přehrávání a 5 hodin na maximální hlasitost. Dobíjení probíhá ze standardní elektrické sítě.

Součástí balení je mikrofon s propojovacím kabelem, audio kabel „3,5mm jack – 2x cinch“ a napájecí kabel.

Fiësta Plus Wireless Party Speaker je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 6099 Kč s DPH pro Českou republiku a 219,99 eura s DPH na Slovensku.

Fiësta Plus4

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře