Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyPro Android a iOS vyšla skvělá logická hra Pop Voyage

Pro Android a iOS vyšla skvělá logická hra Pop Voyage

Slovenské herní studio Inlogic Software a expandující indie-game vydavatel Thumbspire vydávají Pop Voyage, hlavolam typu spoj-3, se snahou vdechnout tomuto žánru na platformách iOS a Android nový život.

Herní studio Inlogic Software vzniklo v roce 2005 se zaměřením na vývoj her a aplikací pro „hloupé“ mobily, smartphony a tablety. Po vydání více než stovky titulů se vývojáři pustili do práce na novém spoj-3 hlavolamu. „Chtěli jsme zaujmout především fanoušky tohoto žánru, jakož i lidi, pro které je tento žánr nový. Pořádně jsme zapracovali na herních mechanikách a připojili k nim množství boostry, odměn a překvapení,“ hlavní programátor.

A proč si ze všech dostupných objektů vyskytujících se ve spoj-3 hrách studio Inlogic Software vybralo právě balóny? V dobách vytváření herního konceptu jeden z jeho členů navštívil pouť, kde si jeho dcerka hrála s balóny. Výsledkem tohoto zážitku je malá Suzie, hlavní postava hry a její přítel, strejda Propeller, který ji doprovází na cestě balonovým světem.

V Pop Voyage na vás čeká množství hlavolamů založených na tazích, čase nebo překážkách, jako jsou bloky, lampiony, sendviče a další. Ve hře můžete použít sedm jedinečných boostrů – špendlíky, kouzelné hůlky, praky nebo výbušné balónové bomby. Pop Voyage přináší stovky podmanivých, barevných levelů, svět plný různých překážek, pomůcek a jiného, ​​zlaté cihličky a hvězdičky na sbírání a využití během cesty, každodenní odměny za účast v tomto příběhu, i šanci vyzvat své přátele a soupeřit s nimi ve skvělé spojovací hře!

Hra je ke stažení zdarma s možností in-app nákupů.

[appbox googleplay com.thumbspire.popvoyage]

pop_voyage_1080x1920_cisty1 pop_voyage_1080x1920_cisty2 pop_voyage_1080x1920_marketing1

pop_voyage_1080x1920_marketing2 pop_voyage_1080x1920_marketing3 pop_voyage_1080x1920_splash

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře