Sobota, 20 dubna, 2024
DomůNovinkyPear vodka oživí zábavu při jakékoliv party či posezení u stolu

Pear vodka oživí zábavu při jakékoliv party či posezení u stolu

Zábavných aplikací se v Google Play, App Storu a Windows Phone Storu nachází celé hromady, jen málokteré z nich však myslí na zábavu mezi kamarády (pomineme-li multiplayerové hry). Aplikace Pear vodka tuto díru na trhu zacelí. 

Asi každý z nás jednou v životě hrál společenskou hru „Flaška“, nebo o ní alespoň slyšel. Hráči ve hře utvoří kruh, uvnitř něj se roztočí lahev a na koho ukáže její hrdlo, ten dostane úkol nebo otázku. No a aplikace Pear vodka je v podstatě elektronickou verzí této hry.

V úvodu aplikace si určíte, zdali se hře budete věnovat doma či venku, díky čemuž Pear vodka přizpůsobí rozdávané úkoly. A pak už poklepáním na displej roztáčíte flašku, určujete kdo je na řadě a následně bedlivě sledujete, zdali je vybraný úkol splněn, nebo ho v tom horším případě sami plníte. Uvnitř aplikace se nachází obrovské množství nápaditých úkolů, včetně vtipných či praštěných kousků jako je „Oběhni bos kolem celého domu“, nebo „Celé příští kolo mňoukej a chovej se jako kočka“.

Praštěné úkoly možná svádí k tomu si myslet, že hra je určená pro děti, tak tomu ovšem není. V aplikaci najdete také „alkoholové úkoly“ jako je pití panáků či piv, takže hru doporučuji k hraní pouze pro dospělé.

Pear vodka je k dispozici pro zařízení s Andoridem, iOS i Windows Phone. V obchodech s aplikacemi si ji můžete stáhnout zdarma.

pear-vodka-obr

[appbox googleplay cz.prialabs.bottlespinner&hl=cs]

[appbox appstore 669479693]

[appbox windowsphone d5f8b259-0c22-435e-a964-6c9551e43963]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře