Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung Galaxy S4 Mini se nejspíše nedočká Androidu 5.0, kvůli malé paměti

Samsung Galaxy S4 Mini se nejspíše nedočká Androidu 5.0, kvůli malé paměti

Mobilní telefon Samsung Galaxy S4 Mini byl (a i v současné době stále je) telefon, který se dobře prodává. Za svoji cenu dokázal nabídnout tento telefon poměrně solidní výkon. Nicméně, každý telefon se jednou dočká konce podpory, přičemž Galaxy S4 Mini se k němu pravděpodobně blíží.

Telefon momentálně běží na systému Android 4.4.4 KitKat a uživatelé tohoto telefonu již netrpělivě nějakou dobu čekají na Android 5.0, který sebou přináší spoustu zajímavých funkcí. Dle Britského operátora Three se ale telefon aktualizace nedočká, díky slabé operační paměti.

Dle slov operátora telefon nezvládne systém Android 5.0 Lollipop s nástavbou TouchWiz (která je pro Samsung typická), neboť si údajně nástavba od Samsungu bere až příliš velké množství operační paměti.

Pokud by taková aktualizace přeci jen vyšla, telefon se bude buď sekat, což by si (dle osobního názoru) Samsung nedovolil. Proto je reálnější druhá varianta, že celé prostředí Samsung „odlehčí“ tak, že se zbaví nepotřebných aplikací. Nicméně na to, jak se Samsung s aktualizací rozhodne, si budeme muset počkat.

Android-5-Lollipop-Samsung-Galaxy-S4-Romania

Další články

1 komentář

  1. Můj osobní názor zase je, že Samsungu je šumák, jestli se telefon seká nebo neseká. Není tomu tak dávno, co jsem aktualizoval Galaxy Note 10.1 na Androida 4.4 a hned se odezvy systému na jakékoliv kliknutí zvedly na krásných 5-15 vteřin.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře