Sobota, 20 dubna, 2024
DomůNovinkySkvěle vybavené Meizu M1 Note přichází do Česka za zajímavou cenu

Skvěle vybavené Meizu M1 Note přichází do Česka za zajímavou cenu

Čínský výrobce Meizu zahajuje u vybraných českých e-shopů prodej phabletu Meizu M1 Note. Zakoupit jej můžete v bílé barvě ve verzi pro dvě SIM karty za doporučenou cenu 5 990 Kč.

Přerostlý smartphone se může pochlubit kvalitní konstrukcí z polykarbonátu se speciální povrchovou úpravou, která odpuzuje tekutiny. Na čelní straně zařízení najdeme 5,5palcový displej s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů a dobrými pozorovacími úhly.

Dostatek výkonu zajišťuje osmijádrový procesor MediaTek MT6752 s podporou 64bitových instrukcí, kterému asistují 2 GB RAM. Uživatelská paměť má kapacitu 16 GB a nelze ji bohužel dále rozšířit pomocí microSD karet. Energii poskytuje phabletu 3140mAh akumulátor.

Zadní fotoaparát nabízí senzor s rozlišením třináct megapixelů. Pro videohovory a selfie je telefon vybaven pětimegapixelovým foťákem se světelností f/2,0. Dále tu najdeme také podporu LTE, avšak nikoliv pásem 800 a 900 MHz. Meizu M1 Note je založené na Androidu 4.4 KitKat. Uživatelské prostředí Flyme OS 4.0 je plně přeloženo do češtiny.

Záruční servis obstarává společnost VSP Data, distributorem pro český trh je TCCM.

Meizu-Blue-Charm-Note-header

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

4 KOMENTÁŘE

  1. Niekde som stratil telefón, veľmi mi to mrzí. Ale teraz videl som, že existuje veľmi veľký výber a nízke ceny, poráďte, aké púzdro je lepšie, plastové alebo kovové? Rozhodol som kúpiť tu

  2. A opět se připomenu, že uvádět světelnost bez dalších údajů je naprosto nesmyslné.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře