Úterý, 23 dubna, 2024
DomůNovinkyVideo: Tvůrce úspěšné aplikace rodičům zaplatil hypotéku na dům, podívejte se na...

Video: Tvůrce úspěšné aplikace rodičům zaplatil hypotéku na dům, podívejte se na jejich reakci!

Dokud jsou děti malé, rodiče se o ně starají, zahrnují je láskou a kupují jim všemožné dárečky, které by jim mohly udělat radost. Když potom děti vyrostou, snaží se rodičům jejich péči vrátit a to včetně dárečků, které jim pořizují pod stromeček. 

Potěšit rodiče však není tak jednoduché, jako potěšit malé dítě.Rodiče obvykle mají, všechno co potřebují. Pokud jste však šikovným tvůrcem aplikací a vašemu novému výtvoru se bude dařit, možná přece jen nějaký ten uzemňující Vánoční dáreček vymyslíte tak, jako se to povedlo Joeovi Riquelmovi.

Joe Riquelma, kterému se podařilo vytvořit veleúspěšnou iOS aplikaci Videoshop, k Vánocům rodičům splatil hypotéku na dům. Ve videu níže uvidíte jejich reakci. Tomu se říká Šťastné Vánoce, nemyslíte?

Videoshop je šikovná aplikace na editaci videí, která vám dovolí kombinovat různá videa, stříhat je, zpomalovat je a zrychlovat, přidávat do nich text či různé zvuky atd.

[appbox appstore 615563599]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře