Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyBenchmarky tabletu Google Nexus 7: výkonu má na rozdávání

Benchmarky tabletu Google Nexus 7: výkonu má na rozdávání

Prestižní technologický server Anandtech otestoval výkon referenčního tabletu Googlu ? Nexusu 7, se kterým vývojáře a širokou veřejnost seznámil na počátku týdne. Nexus 7 je sedmipalcové zařízení s extrémně nízkou cenou, které pro internetového hegemona vyrábí Asus. O jeho výkon se stará výkonný čipset Tegra 3 od nVidie.

Srdcem tabletu je čtyřjádrový procesor taktovaný na nominální frekvenci 1,3 GHz. Operačním systémem pak podle očekávání nejnovější verze Androidu s označením Jelly Bean. V prodeji se Nexus 7 ukáže již v následujících týdnech a měsících.

Pojďme se ale nyní raději podívat, jak je na tom v oblasti výkonu. Jak sami můžete vidět, vede si opravdu výborně.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Nexus 7/“/]

Předchozí článek
Další článek
Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

3 KOMENTÁŘE

  1. Asi první Androidí tablet, o kterém uvažuji. Roli hraje samozřejmě cena. Aspoň si to vyzkouším. Láká mě i fakt, že budou déle dostupné aktualizace a bez velkých prodlev. Škoda jen , že nemá slot na karty, takhle budu muset už vážně začít uvažovat o nějakém domácím NASu.

  2. Mne sa tak paci ta „iPAD“ verzia – cierny predok a biely zadok 😀 TEN CHCEM.
    za cenu cca. 180?(8gb) je to super tablet — HD display s IPS matricou + LED podsvietenie , 4 jadrovy procesor na 1.3ghz + 1gb ram + pure google original android bez dalsieho predinstalovaneho balastu ktory len brzdi system , okamzite aktualizacie od GOOGLE (netreba cakat pol roka na dalsie aktualizacie vid. SAMSUNG ,HTC).
    Rozhodne som ochotny vymenit moj notebook ktory je nepouzitelny , tazky , hlucne ventilatory za tento tablet.

    • Tak to musí byť poriadne starý notebook keď ho chceš vymeniť za tablet 😀

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře