Středa, 17 dubna, 2024
DomůNovinkyFOTO: Chtěl si ji vzít, ona ho ale odmítla. Neobměkčilo ji ani...

FOTO: Chtěl si ji vzít, ona ho ale odmítla. Neobměkčilo ji ani 99 iPhonů 6

Rozzářený programátor z čínského Kuang-čou stojí obklopen 99 iPhony, které vyskládal do tvaru srdce a rozpačitá dívka mu odpoví, že si ho nevezme. Na tenhle den budou oba dlouho vzpomínat.

To, že přítelkyně řekne ne na otázku „Vezmeš si mě?“, je noční můrou každého muže. Zdrcující je přijmout tuhle skutečnost v soukromí, natož před zraky nejbližších přátel.

Přitom čínský programátor neudělal nic špatně a na den D se připravil, jak se patří. Zakoupil pěkný prsten, kytku a jako správný fanoušek Apple také 99 iPhonů 6, které vlastnoručně vyskládal do tvaru srdce. Bohužel pro něj ani tohle finančně nákladné gesto dívku neobměkčilo. Odpověď byla ne.

Čínský mladík má teď určitě o čem přemýšlet. Snad mu přátelé pomohou s prodejem telefonů. Bude to potřebovat. Investice za 500 000 jüanů (v přepočtu 1 800 000 korun) vyšla vniveč.

Žádost o ruku proběhla krátce před čínským dnem nezadaných, což je takový antiValentýn, který původně vznikl jako vtip.

Mnoho lidí sice diskutuje o tom, zda nebyla žádost o ruku zinscenovaná, aby podpořila prodej nových iPhonů (na den nezadaných totiž prodejci přicházejí se slevou na vybranou elektroniku), ale většina lidí se staví za to, že ne.

1

2

3

Zdroj: Kotaku

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

2 KOMENTÁŘE

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře