Neděle, 21 dubna, 2024
DomůNovinkyNečekejte s nákupem vánočních dárků, Alza.cz vám je tento víkend doručí zdarma...

Nečekejte s nákupem vánočních dárků, Alza.cz vám je tento víkend doručí zdarma

Alza.cz zahájí o prvním listopadovém víkendu akci Víkend dopravy zdarma při nákupu zboží nad 300 Kč s DPH. Svým zákazníkům tak připomíná včasné nákupy vánočních dárků.

„Víkend dopravy zdarma bude spuštěn v sobotu 1. listopadu od 0:00 hod. a ukončen v neděli 2. listopadu úderem 23:59 hod. Víkend dopravy zdarma se vztahuje pouze na zboží přepravené zásilkovou společností Geis, která nepřeváží objemné a bílé zboží,“ uvádí Denisa Dlabová, tisková mluvčí Alza.cz.

Víkendovou akcí chce Alza.cz všem zákazníkům připomenout, aby uskutečnili vánoční nákupy co nejdříve, kdy mohou ještě vybírat z nejširší nabídky produktů za nejpříznivější ceny.

„Rozhodně nedoporučujeme pořizovat dárky na poslední chvíli. Pokud by většina zákazníků, kteří čím dál více preferují nákupy přes internet, nechala nákupy na pozdější dobu, hrozí kolaps přepravců a zákazníci by mohli být zklamáni z pozdě doručených dárků. Na pozdější termín je lepší nechat pouze drobnosti,“ dodává Denisa Dlabová, tisková mluvčí Alza.cz

Alza.cz vychází přání svých zákazníků vstříc nejen o Vánocích, ale i po celý rok: neustále rozšiřuje prodejní síť v České republice i na Slovensku a zkvalitňuje služby. Kromě osobního vyzvednutí zboží v prodejní síti Alza.cz v letošním roce zavedla nový způsob doručení prostřednictvím AlzaBoxů – chytrých výdejních skříněk. Ty jsou umístěné na snadno dostupných místech, s bezproblémovým parkováním, přístupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a nepřetržitě střeženy alarmem a kamerovým systémem. Aktuálně je pokryto 22 AlzaBoxů v Praze a okolí. Alza.cz počítá do konce roku s dalším rozšiřováním.

Pro ještě větší zákaznický komfort spustila Alza.cz v letošním roce také službu „Nejvýhodnější doručení“, kdy zákazníkovi sama vybere nejvýhodnější způsob dopravy zboží, které bude dodáno do druhého dne.

Alza.cz_showroom (2)Zdroj: Alza

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře