Sobota, 20 dubna, 2024
DomůNovinkyJimmy Kimmel si zase dělá srandu z jablíčkářů. Tentokrát jim namluvil, že...

Jimmy Kimmel si zase dělá srandu z jablíčkářů. Tentokrát jim namluvil, že levná Casia jsou chytré hodinky iWatch

Známý moderátor Jimmy Kimmel opět vyrazil se svou talk show do ulic Los Angeles, kde zastavil několik lidí, kterým ukázal levné digitální hodinky Casio a tvrdil jim, že se jedná o očekávané iWatch od Applu. A že se děly věci. Některé reakce lidí vás zcela jistě rozesmějí.

Velká většina oslovených lidí nové „iWatch“ (Kimmelům tým je nazýval iTime) přijímala zcela nekriticky jen proto, že jde o produkt od Applu. Ve skutečnosti přitom obdivovali hodinky, které za dvacet dolarů koupíte na kdejaké tržnici.

„Jsou skvělé, lehké a vypadají jako něco, co je cenově dostupné,“ říká mladík, který si dále pochvaluje, že „iWatch“ ukazují i čas a datum. „Vypadají jako ze staré školy, ale pořád jsou stylové. Je to tradiční styl Applu,“ sekunduje mu žena v čase 2:02.

Další dotázanou zase potěšilo, že jsou hodinky neustále přepnuté do leteckém režimu. Do kolen vás jistě dostane i odpověď jednoho džentlemana, jemuž se hodinky líbily jen proto, že měly logo Applu.

„Když je to od Applu, tak je to dobré,“ vysvětluje do kamery mladík se slunečními brýlemi. Podobný názor má i postarší žena, která má Mac a používá také iPhone a iPad. Od Applu by prý koupila cokoliv, jen protože je to Apple.

Je samozřejmé, že se nejedná o reprezentativní vzorek americké populace, nicméně některé odpovědi jsou přinejmenším zarážející. Apple je ve Spojených státech obrovský fenomén a některým zákazníkům by dokázal prodat úplně cokoli.

Zdroj: PhoneArena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

3 KOMENTÁŘE

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře