Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyAplikace pro správu cloudového úložiště MEGA je stále na pořadu dne, ujišťují...

Aplikace pro správu cloudového úložiště MEGA je stále na pořadu dne, ujišťují vývoojáři

Koncem minulého roku jsme vás informovali, že cloudová služba MEGA připravuje oficiální aplikaci pro chytré telefony s Windows Phone. K jejímu vydání mělo dojít v horizontu několika týdnů, jenže se tak nestalo.

Vývojáři teď tvrdí, že se vydáním aplikace stále počítá, jen se prý trochu opozdí. Dostupná by bez bližšího upřesnění měla být v průběhu první poloviny roku 2014.

Aplikace pro iOS a Android umožňuje stahování i nahrávání souborů a jejich správu, tedy možnost jejich smazání, přejmenování, třídění do složek nebo přesouvání. Zakoupit můžete přímo v aplikaci také dodatečně několik GB prostoru. Podobnou funkcionalitu snad přinese i verze pro telefony s WP.

MEGA je druhá verze kdysi nejpopulárnějšího cloudového úložiště Megaupload, které americké úřady zablokovaly a jeho zakladatele, Kima Dotcoma (rodným jménem Kima Schmitze), obvinily z porušování zákonů o ochraně duševního vlastnictví.

[appbox appstore id706857885]

[appbox googleplay com.flyingottersoftware.mega]

1Zdroj: WMPowerUser

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře