Čtvrtek, 2 května, 2024
DomůNovinkySedmipalcový tablet Asus Fonepad 7 je oficiálně v Česku

Sedmipalcový tablet Asus Fonepad 7 je oficiálně v Česku

Asus začal v Česku oficiálně prodávat sedmipalcový tablet Fonepad 7, představený v září na veletrhu IFA v Berlíně, se kterým lze volat nebo posílat textové zprávy stejně jako s běžným smartphonem. Novinka se prodává za 5 490 Kč s DPH a k dostání je v bílé a šedočerné variantě.

Druhá generace Fonepadu byla díky podpoře HSPA+ vylepšena o rychlejší stahování dat a proměnou prošel i zadní kryt přístroje, který se díky neklouzavému povrchu pohodlněji drží v ruce.

Tablet je hluboký 10,5 mm a váží příjemných 340 gramů. Přední část zařízení tvoří 7″ IPS displej s rozlišením 1280 × 800 pixelů, který disponuje širokými pozorovacími úhly. Uvnitř se nachází dvoujádrový procesor Intel Atom Z2560 s technologií Hyper-Threading zajištující chod několika úloh najednou.

Přední 1,2Mpx kameru pro autoportréty doplňuje zadní fotoaparát s automatickým ostřením a rozlišením 5 Mpx, který disponuje režimem kontinuálního snímání a podporou záznamu videa ve Full HD kvalitě.

Baterie o kapacitě 3950 mAh poskytuje dle výrobce výdrž až 28 hodin hovoru v sítích 3G, 35 dní v pohotovostním režimu a až 10 hodin při přehrávání videa.

K novému tabletu si mohou zájemci pořídit také ochranné pouzdro TriCover ve třech barevných variantách. Doporučená cena pouzdra je 749 Kč s DPH.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/fonepad7/“/]

Zdroj: Asus

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře