Úterý, 23 dubna, 2024
DomůNovinkyPřipravovaný Huawei Ascend W3 s Windows Phone 8 bude nabízen v pestrobarevných...

Připravovaný Huawei Ascend W3 s Windows Phone 8 bude nabízen v pestrobarevných provedení

Huawei připravuje nový smartphone se systémem od Microsoftu. Novinka Ascend W3 se nyní ukazuje na několika fotografiích, které potvrzují, že bude v prodeji v modré a žluté variantě. Chytrý telefon s Windows Phone 8 by nemusel být vůbec drahý. V Evropě bychom za něj mohli zaplatit 6000 korun.

Připravovaný Ascend W3 rozhodně nebude vrcholným modelem. Podle dříve zveřejněných informací má mít 4,5palcový displej s HD rozlišením. Rozměry telefonu pak mají být 132 × 67 × 10 milimetrů. Fotoaparát je osmimegapixelový.

Jak uniklé rendery ukazují, Huawei bude svůj nový smartphone prodávat v několika barevných verzích a bude tak kopírovat řadu Lumia od Nokie, podobně jako Apple se svým plastovým iPhonem.

Nové Huawei bude odhaleno ale asi až na lednovém veletrhu CES 2014 v Las Vegas. V telefonu by tak mohl být už předinstalovaný aktualizovaný systém Windows Phone ve verzi 8.1.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Ascend W3huawei/“/]

Zdroj: GSMArena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. Je dobře, že Huawei vydává další z telfonů s WP. Barevně cílí na konkurencim což je dobře. Osvěžení se istě dočkáme i v HW výbavě.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře