Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyBlackBerry Messenger vyjde v létě pro Android a iOS

BlackBerry Messenger vyjde v létě pro Android a iOS

Jeden z nejpropracovanějších kecálků v mobilním světě, který nabízí vysoký komfort komunikace a ochrany soukromí, bude podporovat i mobilní systémy iOS a Android. Na speciální konferenci, jež se uskutečnila na slunné Floridě, o tom informoval generální ředitel BlackBerry Thorsten Heins.

BlackBerry Messenger bude ke stažení zdarma, což je skvělá zpráva. Podporovat má systémy iOS 6 a vyšší a Android od verze 4.0.

Aplikace nabídne zpočátku jen základní funkcionalitu, to jest zasílání textových zpráv jednotlivci nebo ve skupině. Později, formou aktualizací, by mělo dojít k doplnění pokročilých funkcí, mezi které patří audio a video hovory, sdílení obrazovky a další.

Uvolnění aplikace BlackBerry Messenger pro Android a iOS je plánováno na léto tohoto roku. Je však otázka, zdali se však v přístrojích majitelů iPhonů a Androidů nějak výrazněji prosadí, přeci jen konkurence je obrovská.

BBM

 Zdroj: GSMArena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře